onsdag 21 februar 2018

ØRESTAD AVIS - LOKALAVIS FOR ØRESTAD OG NABOKVARTERER SIDEN 2006

logo-orestad

lokalavis for Ørestad og naboomrader siden 2006 ørestad

Nu kan du komme op i Sky Bar

bella_skybarFra nu af kan alle nyde en aftendrink på 23. etage med udsigt til både Kronborg og Stevns Klint i klart vejr (Husk penge til drinks)

 

Bella Sky Comwell er med sine 814 værelser skandinaviens største hotel.

Tårnene hælder til hver sin side og skaber en forskydning, der sikrer, at alle gæsterne får fuldt udbytte af den storslåede udsigt over Amager Fælled og langt ind over Københavns skyline.

Indenfor er der otte barer og restauranter at vælge imellem. Restauranter og barer er åbne for alle. Man behøver ikke være gæst på hotellet for at snuppe en ’night cab’ i Sky Bar.

 

 

bella_lobbyBarer og restauranter:

Sky Bar er en eksklusiv bar og longe med champagne, kaviar og cocktails og en helt enestående udsigt fra hotellets 23. etage. Man kan også spise morgenmad, frokost og middag i den eksklusive bar.

The Balcony er en a la carte restaurant med internationalt køkken med nordisk inspiration. Beliggende på 1. sal, svævende som en balkon ud over receptionen

BM er en buffet-morgenmadsrestaurant, ligeledes beliggende på 1. sal.

Library Bar er en restaurant hvor måltiderne har islæt fra fransk bistro og atmosfæren er rolig og uforstyrret. Den ligger i stueetagen i den dybeste ende af hotellet.

Lobby Bar tilbyder kaffe, drinks og klassiske caféretter. Baren og loungen ligger i stueetagen lige ved hotellets indgang, tæt på receptionen.

 

bella_danclimb7Dannebrog faldt fra himlen

Byggefirmaet Danclimbs erhvervsklatrere stod for flagceremonien, da hotellet ved Bella Center blev indviet. Klatrerne har gennem hele byggefasen hængt i deres liner og arbejdet med at fastgøre facade og vinduer, lave fuglesikring og polering på det 76,5 m høje og 15 grader hældende superhotel.

På åbningsdagen havde klatrerne et stort Dannebrog med sig ud på toppen af hotellet, og det faldt derefter ned mellem de to tvillingehøjhuse som under under Slaget ved Lyndanise i 1219.

(Foto: Danclimb og fotograf John de Summer-Brason).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Godt liv:

Debat:

Bestil nyhedsbrev

Vi sender 1-2 gange pr. måned.

euronews